master's thesis
Prilog istraživanju promjene gustoće cijepanog ogrjevnog drva obične bukve (Fagus sylvatica L.) uslijed prirodnog sušenja

Jergović, Ivan
University of Zagreb
Faculty of Forestry and Wood Technology
Institute of Materials Technology

Cite this document

Jergović, I. (2016). Prilog istraživanju promjene gustoće cijepanog ogrjevnog drva obične bukve (Fagus sylvatica L.) uslijed prirodnog sušenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Forestry and Wood Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:617346

Jergović, Ivan. "Prilog istraživanju promjene gustoće cijepanog ogrjevnog drva obične bukve (Fagus sylvatica L.) uslijed prirodnog sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Forestry and Wood Technology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:617346

Jergović, Ivan. "Prilog istraživanju promjene gustoće cijepanog ogrjevnog drva obične bukve (Fagus sylvatica L.) uslijed prirodnog sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Forestry and Wood Technology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:617346

Jergović, I. (2016). 'Prilog istraživanju promjene gustoće cijepanog ogrjevnog drva obične bukve (Fagus sylvatica L.) uslijed prirodnog sušenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Forestry and Wood Technology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:617346

Jergović I. Prilog istraživanju promjene gustoće cijepanog ogrjevnog drva obične bukve (Fagus sylvatica L.) uslijed prirodnog sušenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Forestry and Wood Technology; 2016 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:617346

I. Jergović, "Prilog istraživanju promjene gustoće cijepanog ogrjevnog drva obične bukve (Fagus sylvatica L.) uslijed prirodnog sušenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Forestry and Wood Technology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:617346

Please login to the repository to save this object to your list.