prikaz prve stranice dokumenta Raščinjavanje uzoraka tla smjesom dušične kiseline i vodikovog peroksida u mikrovalnom sustavu pri različitim maksimalnim temperaturama digestije
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Raščinjavanje uzoraka tla smjesom dušične kiseline i vodikovog peroksida u mikrovalnom sustavu pri različitim maksimalnim temperaturama digestije

Rinkovec, Hrvoje (2016)
University of Zagreb
Faculty of Forestry
Department of Forest Ecology and Silviculture

Cite this document

Rinkovec, H. (2016). Raščinjavanje uzoraka tla smjesom dušične kiseline i vodikovog peroksida u mikrovalnom sustavu pri različitim maksimalnim temperaturama digestije (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:705712

Rinkovec, Hrvoje. "Raščinjavanje uzoraka tla smjesom dušične kiseline i vodikovog peroksida u mikrovalnom sustavu pri različitim maksimalnim temperaturama digestije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Forestry, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:705712

Rinkovec, Hrvoje. "Raščinjavanje uzoraka tla smjesom dušične kiseline i vodikovog peroksida u mikrovalnom sustavu pri različitim maksimalnim temperaturama digestije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Forestry, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:705712

Rinkovec, H. (2016). 'Raščinjavanje uzoraka tla smjesom dušične kiseline i vodikovog peroksida u mikrovalnom sustavu pri različitim maksimalnim temperaturama digestije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Forestry, accessed 10 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:705712

Rinkovec H. Raščinjavanje uzoraka tla smjesom dušične kiseline i vodikovog peroksida u mikrovalnom sustavu pri različitim maksimalnim temperaturama digestije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Forestry; 2016 [cited 2020 August 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:705712

H. Rinkovec, "Raščinjavanje uzoraka tla smjesom dušične kiseline i vodikovog peroksida u mikrovalnom sustavu pri različitim maksimalnim temperaturama digestije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Forestry, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:705712

Islandora Bookmark - Please login to use this feature