diplomski rad
Utjecaj gustoće na boju javora (Acer pseudoplatanus L.)

Maja Marošan (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Šumarski fakultet
Zavod za namještaj i drvne proizvode
Citirajte ovaj rad...

Marošan, M. (2013). Utjecaj gustoće na boju javora (Acer pseudoplatanus L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:227450

Marošan, Maja. "Utjecaj gustoće na boju javora (Acer pseudoplatanus L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:227450

Marošan, Maja. "Utjecaj gustoće na boju javora (Acer pseudoplatanus L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:227450

Marošan, M. (2013). 'Utjecaj gustoće na boju javora (Acer pseudoplatanus L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:227450

Marošan M. Utjecaj gustoće na boju javora (Acer pseudoplatanus L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet; 2013 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:227450

M. Marošan, "Utjecaj gustoće na boju javora (Acer pseudoplatanus L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:227450