prikaz prve stranice dokumenta Maruni i hibridne sorte pitomoga kestena: kemijski sastav, morfometrijske i kvalitativne značajke plodova
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Maruni i hibridne sorte pitomoga kestena: kemijski sastav, morfometrijske i kvalitativne značajke plodova

Žarković, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije
Zavod za šumarsku genetiku, dendrologiju i botaniku

Citirajte ovaj rad

Žarković, I. (2020). Maruni i hibridne sorte pitomoga kestena: kemijski sastav, morfometrijske i kvalitativne značajke plodova (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:647507

Žarković, Ivan. "Maruni i hibridne sorte pitomoga kestena: kemijski sastav, morfometrijske i kvalitativne značajke plodova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:647507

Žarković, Ivan. "Maruni i hibridne sorte pitomoga kestena: kemijski sastav, morfometrijske i kvalitativne značajke plodova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:647507

Žarković, I. (2020). 'Maruni i hibridne sorte pitomoga kestena: kemijski sastav, morfometrijske i kvalitativne značajke plodova', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 25.01.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:647507

Žarković I. Maruni i hibridne sorte pitomoga kestena: kemijski sastav, morfometrijske i kvalitativne značajke plodova [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2020 [pristupljeno 25.01.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:647507

I. Žarković, "Maruni i hibridne sorte pitomoga kestena: kemijski sastav, morfometrijske i kvalitativne značajke plodova", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:647507

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.