diplomski rad
Dimenzionalna stabilnost bukovine i jasenovine kemijski modificirane limunskom kiselinom i termički modificirane u vakuumu

Ivana Predrag (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Šumarski fakultet
Zavod za znanost o drvu
Citirajte ovaj rad...

Predrag, I. (2012). Dimenzionalna stabilnost bukovine i jasenovine kemijski modificirane limunskom kiselinom i termički modificirane u vakuumu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:203189

Predrag, Ivana. "Dimenzionalna stabilnost bukovine i jasenovine kemijski modificirane limunskom kiselinom i termički modificirane u vakuumu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:203189

Predrag, Ivana. "Dimenzionalna stabilnost bukovine i jasenovine kemijski modificirane limunskom kiselinom i termički modificirane u vakuumu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:203189

Predrag, I. (2012). 'Dimenzionalna stabilnost bukovine i jasenovine kemijski modificirane limunskom kiselinom i termički modificirane u vakuumu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:203189

Predrag I. Dimenzionalna stabilnost bukovine i jasenovine kemijski modificirane limunskom kiselinom i termički modificirane u vakuumu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet; 2012 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:203189

I. Predrag, "Dimenzionalna stabilnost bukovine i jasenovine kemijski modificirane limunskom kiselinom i termički modificirane u vakuumu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:203189