Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih vrsta modifikacije na biološku otpornost drva bora i jele protiv gljiva promjene boje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj različitih vrsta modifikacije na biološku otpornost drva bora i jele protiv gljiva promjene boje

Frković, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije
Zavod za znanost o drvu

Citirajte ovaj rad

Frković, M. (2012). Utjecaj različitih vrsta modifikacije na biološku otpornost drva bora i jele protiv gljiva promjene boje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:528433

Frković, Marina. "Utjecaj različitih vrsta modifikacije na biološku otpornost drva bora i jele protiv gljiva promjene boje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:528433

Frković, Marina. "Utjecaj različitih vrsta modifikacije na biološku otpornost drva bora i jele protiv gljiva promjene boje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:528433

Frković, M. (2012). 'Utjecaj različitih vrsta modifikacije na biološku otpornost drva bora i jele protiv gljiva promjene boje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:528433

Frković M. Utjecaj različitih vrsta modifikacije na biološku otpornost drva bora i jele protiv gljiva promjene boje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2012 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:528433

M. Frković, "Utjecaj različitih vrsta modifikacije na biološku otpornost drva bora i jele protiv gljiva promjene boje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:528433

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.