prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u toploj vodi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u toploj vodi

Pervan, Dario
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije
Zavod za tehnologije materijala

Citirajte ovaj rad

Pervan, D. (2022). Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u toploj vodi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:121702

Pervan, Dario. "Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u toploj vodi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:121702

Pervan, Dario. "Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u toploj vodi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:121702

Pervan, D. (2022). 'Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u toploj vodi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:121702

Pervan D. Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u toploj vodi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2022 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:121702

D. Pervan, "Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u toploj vodi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:121702

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.