Sveučilište u Zagrebu Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Zavod za tehnologije materijala
Citirajte ovaj rad
Pervan, D. (2022). Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u toploj vodi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:121702
Pervan, Dario. "Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u toploj vodi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:121702
Pervan, Dario. "Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u toploj vodi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:121702
Pervan, D. (2022). 'Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u toploj vodi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:121702
Pervan D. Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u toploj vodi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2022 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:121702
D. Pervan, "Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u toploj vodi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:121702