završni rad
Osjetljivost gusjenica borovog četnjaka (Thaumetopoea pityocampa) na trenutno izlaganje temperaturi dubokog smrzavanja (-45 C)

Žagar, Lea
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije
Zavod za zaštitu šuma i lovno gospodarenje

Citirajte ovaj rad

Žagar, L. (2023). Osjetljivost gusjenica borovog četnjaka (Thaumetopoea pityocampa) na trenutno izlaganje temperaturi dubokog smrzavanja (-45 C) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:443280

Žagar, Lea. "Osjetljivost gusjenica borovog četnjaka (Thaumetopoea pityocampa) na trenutno izlaganje temperaturi dubokog smrzavanja (-45 C)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:443280

Žagar, Lea. "Osjetljivost gusjenica borovog četnjaka (Thaumetopoea pityocampa) na trenutno izlaganje temperaturi dubokog smrzavanja (-45 C)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:443280

Žagar, L. (2023). 'Osjetljivost gusjenica borovog četnjaka (Thaumetopoea pityocampa) na trenutno izlaganje temperaturi dubokog smrzavanja (-45 C)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:443280

Žagar L. Osjetljivost gusjenica borovog četnjaka (Thaumetopoea pityocampa) na trenutno izlaganje temperaturi dubokog smrzavanja (-45 C) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2023 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:443280

L. Žagar, "Osjetljivost gusjenica borovog četnjaka (Thaumetopoea pityocampa) na trenutno izlaganje temperaturi dubokog smrzavanja (-45 C)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:443280

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.