prikaz prve stranice dokumenta Analiza stanišnih uvjeta na području Ličkog polja u odnosu na ekološka obilježja vrsta šumskog drveća za pošumljavanje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza stanišnih uvjeta na području Ličkog polja u odnosu na ekološka obilježja vrsta šumskog drveća za pošumljavanje

Rukavina, Tereza
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije
Zavod za ekologiju i uzgajanje šuma

Citirajte ovaj rad

Rukavina, T. (2016). Analiza stanišnih uvjeta na području Ličkog polja u odnosu na ekološka obilježja vrsta šumskog drveća za pošumljavanje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:352433

Rukavina, Tereza. "Analiza stanišnih uvjeta na području Ličkog polja u odnosu na ekološka obilježja vrsta šumskog drveća za pošumljavanje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:352433

Rukavina, Tereza. "Analiza stanišnih uvjeta na području Ličkog polja u odnosu na ekološka obilježja vrsta šumskog drveća za pošumljavanje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:352433

Rukavina, T. (2016). 'Analiza stanišnih uvjeta na području Ličkog polja u odnosu na ekološka obilježja vrsta šumskog drveća za pošumljavanje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 17.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:352433

Rukavina T. Analiza stanišnih uvjeta na području Ličkog polja u odnosu na ekološka obilježja vrsta šumskog drveća za pošumljavanje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2016 [pristupljeno 17.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:352433

T. Rukavina, "Analiza stanišnih uvjeta na području Ličkog polja u odnosu na ekološka obilježja vrsta šumskog drveća za pošumljavanje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:352433

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.