prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina osnivanja na strukturne značajke mladih sastojina hrasta lužnjaka (Quercus robur L.) u šumskom bazenu Kalje
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj načina osnivanja na strukturne značajke mladih sastojina hrasta lužnjaka (Quercus robur L.) u šumskom bazenu Kalje

University of Zagreb
Faculty of Forestry
Department of Forest Ecology and Silviculture

Cite this document

Dimoski, D. (2015). Utjecaj načina osnivanja na strukturne značajke mladih sastojina hrasta lužnjaka (Quercus robur L.) u šumskom bazenu Kalje (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:676380

Dimoski, Doroteja. "Utjecaj načina osnivanja na strukturne značajke mladih sastojina hrasta lužnjaka (Quercus robur L.) u šumskom bazenu Kalje." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Forestry, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:676380

Dimoski, Doroteja. "Utjecaj načina osnivanja na strukturne značajke mladih sastojina hrasta lužnjaka (Quercus robur L.) u šumskom bazenu Kalje." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Forestry, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:676380

Dimoski, D. (2015). 'Utjecaj načina osnivanja na strukturne značajke mladih sastojina hrasta lužnjaka (Quercus robur L.) u šumskom bazenu Kalje', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Forestry, accessed 30 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:676380

Dimoski D. Utjecaj načina osnivanja na strukturne značajke mladih sastojina hrasta lužnjaka (Quercus robur L.) u šumskom bazenu Kalje [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Forestry; 2015 [cited 2020 September 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:676380

D. Dimoski, "Utjecaj načina osnivanja na strukturne značajke mladih sastojina hrasta lužnjaka (Quercus robur L.) u šumskom bazenu Kalje", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Forestry, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:676380

Islandora Bookmark - Please login to use this feature