završni rad
Zahtjevi na oblikovanje suvremene kuhinje temeljeni na potrebama današnjih korisnika

Anita Celinšćak (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Šumarski fakultet
Zavod za namještaj i drvne proizvode
Citirajte ovaj rad...

Celinšćak, A. (2017). Zahtjevi na oblikovanje suvremene kuhinje temeljeni na potrebama današnjih korisnika (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:082146

Celinšćak, Anita. "Zahtjevi na oblikovanje suvremene kuhinje temeljeni na potrebama današnjih korisnika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:082146

Celinšćak, Anita. "Zahtjevi na oblikovanje suvremene kuhinje temeljeni na potrebama današnjih korisnika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:082146

Celinšćak, A. (2017). 'Zahtjevi na oblikovanje suvremene kuhinje temeljeni na potrebama današnjih korisnika', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, citirano: 18.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:082146

Celinšćak A. Zahtjevi na oblikovanje suvremene kuhinje temeljeni na potrebama današnjih korisnika [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet; 2017 [pristupljeno 18.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:082146

A. Celinšćak, "Zahtjevi na oblikovanje suvremene kuhinje temeljeni na potrebama današnjih korisnika", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:082146