Sveučilište u Zagrebu Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Zavod za tehnologije materijala
Citirajte ovaj rad
Tukerić, E. (2024). Dimenzijska stabilizacija hrastovine kuhanjem u vodenoj otopini saharoze (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:885836
Tukerić, Elizabeta. "Dimenzijska stabilizacija hrastovine kuhanjem u vodenoj otopini saharoze." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:885836
Tukerić, Elizabeta. "Dimenzijska stabilizacija hrastovine kuhanjem u vodenoj otopini saharoze." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:885836
Tukerić, E. (2024). 'Dimenzijska stabilizacija hrastovine kuhanjem u vodenoj otopini saharoze', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 22.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:885836
Tukerić E. Dimenzijska stabilizacija hrastovine kuhanjem u vodenoj otopini saharoze [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2024 [pristupljeno 22.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:885836
E. Tukerić, "Dimenzijska stabilizacija hrastovine kuhanjem u vodenoj otopini saharoze", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:885836