diplomski rad
Prilog istraživanju promjene gustoće kratko piljenog i cijepanog ogrjevnog drva običnog graba (Carpinus betulus L.) uslijed prirodnog sušenja

Lemo, Ognjen
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije

Citirajte ovaj rad

Lemo, O. (2017). Prilog istraživanju promjene gustoće kratko piljenog i cijepanog ogrjevnog drva običnog graba (Carpinus betulus L.) uslijed prirodnog sušenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:083302

Lemo, Ognjen. "Prilog istraživanju promjene gustoće kratko piljenog i cijepanog ogrjevnog drva običnog graba (Carpinus betulus L.) uslijed prirodnog sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:083302

Lemo, Ognjen. "Prilog istraživanju promjene gustoće kratko piljenog i cijepanog ogrjevnog drva običnog graba (Carpinus betulus L.) uslijed prirodnog sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:083302

Lemo, O. (2017). 'Prilog istraživanju promjene gustoće kratko piljenog i cijepanog ogrjevnog drva običnog graba (Carpinus betulus L.) uslijed prirodnog sušenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 12.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:083302

Lemo O. Prilog istraživanju promjene gustoće kratko piljenog i cijepanog ogrjevnog drva običnog graba (Carpinus betulus L.) uslijed prirodnog sušenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2017 [pristupljeno 12.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:083302

O. Lemo, "Prilog istraživanju promjene gustoće kratko piljenog i cijepanog ogrjevnog drva običnog graba (Carpinus betulus L.) uslijed prirodnog sušenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:083302

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.