Sveučilište u Zagrebu Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Zavod za procesne tehnike
Citirajte ovaj rad
Šarić, D. (2022). Utjecaj dodavanja poljoprivrednih ostataka na svojstva i kvalitetu drvnih peleta izrađenih od sirovine hrasta lužnjaka (Quercus robur L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:178164
Šarić, Domagoj. "Utjecaj dodavanja poljoprivrednih ostataka na svojstva i kvalitetu drvnih peleta izrađenih od sirovine hrasta lužnjaka (Quercus robur L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:178164
Šarić, Domagoj. "Utjecaj dodavanja poljoprivrednih ostataka na svojstva i kvalitetu drvnih peleta izrađenih od sirovine hrasta lužnjaka (Quercus robur L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:178164
Šarić, D. (2022). 'Utjecaj dodavanja poljoprivrednih ostataka na svojstva i kvalitetu drvnih peleta izrađenih od sirovine hrasta lužnjaka (Quercus robur L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:178164
Šarić D. Utjecaj dodavanja poljoprivrednih ostataka na svojstva i kvalitetu drvnih peleta izrađenih od sirovine hrasta lužnjaka (Quercus robur L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2022 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:178164
D. Šarić, "Utjecaj dodavanja poljoprivrednih ostataka na svojstva i kvalitetu drvnih peleta izrađenih od sirovine hrasta lužnjaka (Quercus robur L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:178164