diplomski rad
Utjecaj dodavanja poljoprivrednih ostataka na svojstva i kvalitetu drvnih peleta izrađenih od sirovine hrasta lužnjaka (Quercus robur L.)

Šarić, Domagoj
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije
Zavod za procesne tehnike

Citirajte ovaj rad

Šarić, D. (2022). Utjecaj dodavanja poljoprivrednih ostataka na svojstva i kvalitetu drvnih peleta izrađenih od sirovine hrasta lužnjaka (Quercus robur L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:178164

Šarić, Domagoj. "Utjecaj dodavanja poljoprivrednih ostataka na svojstva i kvalitetu drvnih peleta izrađenih od sirovine hrasta lužnjaka (Quercus robur L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:178164

Šarić, Domagoj. "Utjecaj dodavanja poljoprivrednih ostataka na svojstva i kvalitetu drvnih peleta izrađenih od sirovine hrasta lužnjaka (Quercus robur L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:178164

Šarić, D. (2022). 'Utjecaj dodavanja poljoprivrednih ostataka na svojstva i kvalitetu drvnih peleta izrađenih od sirovine hrasta lužnjaka (Quercus robur L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:178164

Šarić D. Utjecaj dodavanja poljoprivrednih ostataka na svojstva i kvalitetu drvnih peleta izrađenih od sirovine hrasta lužnjaka (Quercus robur L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2022 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:178164

D. Šarić, "Utjecaj dodavanja poljoprivrednih ostataka na svojstva i kvalitetu drvnih peleta izrađenih od sirovine hrasta lužnjaka (Quercus robur L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:178164

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.