završni rad
Utjecaj dodatka vodene otopine fenola u smjesi s glicerolom na polimerna svojstva utekućenog hrasta lužnjaka (Quercus robur L.)

Mikulić Alilović, Ilijana
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije
Zavod za tehnologije materijala

Citirajte ovaj rad

Mikulić Alilović, I. (2024). Utjecaj dodatka vodene otopine fenola u smjesi s glicerolom na polimerna svojstva utekućenog hrasta lužnjaka (Quercus robur L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:330686

Mikulić Alilović, Ilijana. "Utjecaj dodatka vodene otopine fenola u smjesi s glicerolom na polimerna svojstva utekućenog hrasta lužnjaka (Quercus robur L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:330686

Mikulić Alilović, Ilijana. "Utjecaj dodatka vodene otopine fenola u smjesi s glicerolom na polimerna svojstva utekućenog hrasta lužnjaka (Quercus robur L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:330686

Mikulić Alilović, I. (2024). 'Utjecaj dodatka vodene otopine fenola u smjesi s glicerolom na polimerna svojstva utekućenog hrasta lužnjaka (Quercus robur L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:330686

Mikulić Alilović I. Utjecaj dodatka vodene otopine fenola u smjesi s glicerolom na polimerna svojstva utekućenog hrasta lužnjaka (Quercus robur L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2024 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:330686

I. Mikulić Alilović, "Utjecaj dodatka vodene otopine fenola u smjesi s glicerolom na polimerna svojstva utekućenog hrasta lužnjaka (Quercus robur L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:330686

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.