diplomski rad
Utjecaj hrapavosti i aktivacije površine na kvašenje drva

Nikolina Veseličić (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Šumarski fakultet
Zavod za namještaj i drvne proizvode
Citirajte ovaj rad

Veseličić, N. (2019). Utjecaj hrapavosti i aktivacije površine na kvašenje drva (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:383438

Veseličić, Nikolina. "Utjecaj hrapavosti i aktivacije površine na kvašenje drva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:383438

Veseličić, Nikolina. "Utjecaj hrapavosti i aktivacije površine na kvašenje drva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:383438

Veseličić, N. (2019). 'Utjecaj hrapavosti i aktivacije površine na kvašenje drva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, citirano: 14.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:383438

Veseličić N. Utjecaj hrapavosti i aktivacije površine na kvašenje drva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet; 2019 [pristupljeno 14.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:383438

N. Veseličić, "Utjecaj hrapavosti i aktivacije površine na kvašenje drva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:383438