završni rad
Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u hladnoj vodi

Matišev, Borno
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije
Zavod za tehnologije materijala

Citirajte ovaj rad

Matišev, B. (2022). Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u hladnoj vodi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:325209

Matišev, Borno. "Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u hladnoj vodi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:325209

Matišev, Borno. "Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u hladnoj vodi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:325209

Matišev, B. (2022). 'Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u hladnoj vodi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:325209

Matišev B. Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u hladnoj vodi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2022 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:325209

B. Matišev, "Utjecaj sušenja i inicijalnog sadržaja vode usitnjene hrastovine na njenu topivost u hladnoj vodi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:325209

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.